Zaečená treska
08.01.2017 00:11
Po vánočních svátcích všem prospěje na talíři něco lehkého
Příprava
-
1 balíček tresky nebo jiné mořské ryby
-
1/2 lžičky kmínu
-
sůl
-
2 lžíce másla a 2 lžíce oleje
Postup
Rybu necháme lehce rozmrznout, osolíme a ochutíme kmínem z obou stran. Máslo necháme v pekáčku rozpustit společně s olejem, nebude se přepalovat.
Vložíme rybu a osmažíme z obou stran dozlatova. Pak vsuneme na chvilku do předehřáté trouby.
Jako přílohu můžeme podávat bramborovou kaši, ale také zeleninový salát nebo grilovanou zeleninu.
red
Foto: pixabay
Čekejte prosím...
RECEPTY PRO DNEŠNÍ DEN
17.05.2024 10:47
01.05.2024 19:00
22.04.2024 19:07
03.04.2024 18:54
21.03.2024 09:53
12.03.2024 18:46
29.02.2024 19:39
18.02.2024 10:46
12.02.2024 18:11
31.01.2024 10:58