Karbanátky
06.05.2018 11:56
Patří k oblíbeným jídlům a s jejich servírováním se dá vysloveně čarovat
PŘÍPRAVA
-
1,5 kg mletého masa (směs vepřového a hovězího)
-
2 cibule, pokrájené najemno
-
4 lžíce francouzské nebo plnotučné hořčice
-
1 lžíce majoránky
-
2 vejce
-
4 lžíce ostrého kečupu
-
5 stroužků česneku, prolisovaných
-
strouhanku z čerstvého toustového chleba na zahuštění
POSTUP
V míse smíchejte maso, vejce, cibuli nakrájenou na drobné kostičky, prolisovaný česnek, hořčici, kečup a majoránku.
Osolte, přidejte pepř a promíchejte. Podle hustoty hmoty přidejte rozdrobený toustový chleba nebo strouhanku.
Ze směsi vytvarujte karbanátky a postupně prudce opečte na oleji nebo sádle. Tuk musí být horký, aby se maso nedusilo, ale skutečně smažilo.
Čekejte prosím...
RECEPTY PRO DNEŠNÍ DEN
08.02.2023 10:51
01.02.2023 11:12
16.01.2023 11:24
29.12.2022 12:58
17.12.2022 13:34
26.11.2022 16:20
19.11.2022 18:16
07.11.2022 17:13
31.10.2022 12:55
20.10.2022 17:35
Záznamy: 31 - 40 ze 254