Karbanátky
06.05.2018 11:56
Patří k oblíbeným jídlům a s jejich servírováním se dá vysloveně čarovat
PŘÍPRAVA
-
1,5 kg mletého masa (směs vepřového a hovězího)
-
2 cibule, pokrájené najemno
-
4 lžíce francouzské nebo plnotučné hořčice
-
1 lžíce majoránky
-
2 vejce
-
4 lžíce ostrého kečupu
-
5 stroužků česneku, prolisovaných
-
strouhanku z čerstvého toustového chleba na zahuštění
POSTUP
V míse smíchejte maso, vejce, cibuli nakrájenou na drobné kostičky, prolisovaný česnek, hořčici, kečup a majoránku.
Osolte, přidejte pepř a promíchejte. Podle hustoty hmoty přidejte rozdrobený toustový chleba nebo strouhanku.
Ze směsi vytvarujte karbanátky a postupně prudce opečte na oleji nebo sádle. Tuk musí být horký, aby se maso nedusilo, ale skutečně smažilo.
Čekejte prosím...
RECEPTY PRO DNEŠNÍ DEN
21.01.2024 13:49
13.01.2024 18:56
01.01.2024 16:50
16.12.2023 18:28
06.12.2023 12:48
28.11.2023 22:42
21.11.2023 14:15
05.11.2023 19:08
29.10.2023 11:50
08.10.2023 13:46
Záznamy: 11 - 20 ze 254