Vločkový štrůdl bez lepku
22.09.2019 17:56
PŘÍPRAVA
Na těsto:
-
2 polévkové lžíce Univerzální směsi bez lepku Labeta
-
2 hrnky vloček (rýžové, jáhlové, pohankové nebo jejich směs)
-
2-3 lžíce tekutého medu
-
2 bílé neochucené jogurty
-
1/2 hrnku vody,
Na náplň:
-
4-5 nastrouhaných jablek
-
podle chuti mleté ořechy
-
skořicový cukr
-
rozinky
POSTUP
Vločky smícháme s vodou, přidáme med, jogurt a Univerzální směs bez lepku. Promícháme a na plech vyložený pečicím papírem rozetřeme polovinu těsta do pruhu 10 cm širokého a 2 cm silného.
Na pruh rozprostřeme nastrouhaná jablka, posypeme skořicovým cukrem, rozinkami a ořechy. Zbývajícím rozváleným těstem jablka přikryjeme.
Pečeme při 200 °C asi 25 minut. Před dopečením rozetřeme rozpuštěným máslem.
Zdroj a foto : Labeta
Čekejte prosím...
RECEPTY PRO DNEŠNÍ DEN
01.01.2017 14:34
27.12.2016 20:58
19.12.2016 22:18
16.12.2016 00:46
09.12.2016 18:36
05.12.2016 18:11
02.12.2016 20:56
29.11.2016 21:38
27.11.2016 14:13
21.11.2016 23:48