Mečoun s zeleninovočesnekovou přílohou
23.11.2019 18:53
PŘÍPRAVA
-
filet mečouna
-
2 lžíce olivového oleje
-
2 stroužky česneku
-
1 červená paprika
-
1 zelená paprika
-
bílý pepř
-
citron
-
sůl
POSTUP
Filet osolíme, opepříme a pokapeme štávou z citronu.
Na pánev položíme rybu do rozpáleného oleje a poobou stranách rychle opečeme.Vyjmeme a dáme do tepla.
Na stejné pánvi na olej přidáme rozdrcený česnek a nakrájené papriky, posolíme, lehce podlejeme a necháme chvíli dusit, tak aby zůstaly papriky lehce křupavé. Filet z mečouna přidáme, směsi a opatrně omáčkou podléváme.
Servírujeme s rýží, bílým chlebem nebo kuskusem.
Foto pixabay
Čekejte prosím...
RECEPTY PRO DNEŠNÍ DEN
08.02.2023 10:51
01.02.2023 11:12
16.01.2023 11:24
29.12.2022 12:58
17.12.2022 13:34
26.11.2022 16:20
19.11.2022 18:16
07.11.2022 17:13
31.10.2022 12:55
20.10.2022 17:35