Mečoun s zeleninovočesnekovou přílohou
23.11.2019 18:53
PŘÍPRAVA
-
filet mečouna
-
2 lžíce olivového oleje
-
2 stroužky česneku
-
1 červená paprika
-
1 zelená paprika
-
bílý pepř
-
citron
-
sůl
POSTUP
Filet osolíme, opepříme a pokapeme štávou z citronu.
Na pánev položíme rybu do rozpáleného oleje a poobou stranách rychle opečeme.Vyjmeme a dáme do tepla.
Na stejné pánvi na olej přidáme rozdrcený česnek a nakrájené papriky, posolíme, lehce podlejeme a necháme chvíli dusit, tak aby zůstaly papriky lehce křupavé. Filet z mečouna přidáme, směsi a opatrně omáčkou podléváme.
Servírujeme s rýží, bílým chlebem nebo kuskusem.
Foto pixabay
Čekejte prosím...
RECEPTY PRO DNEŠNÍ DEN
24.09.2023 15:44
07.08.2023 13:23
18.07.2023 20:59
11.06.2023 16:43
25.05.2023 16:49
02.05.2023 17:11
11.04.2023 17:54
27.03.2023 17:23
08.03.2023 16:03
23.02.2023 18:25